Menu

 Velkommen til Ejby Spejderne i Glostrup

Spejderhytten 2. september 2010, tre måneder før overtagelsen.

 

Spejdergruppen i Ejby søger lige nu spejderledere og – assistenter!

Kunne du tænke dig at bruge et par timer om ugen på at udvikle børns færdigheder, give dem oplevelser som de kan bringe med sig videre i livet så søger Ejby gruppe lige nu spejderledere og assistenter til børn i aldersgruppen 6 - 8 år (0. til 3. klasse).

Har du ikke tidligere været spejderleder eller assistent så fortvivl ikke, da det vigtigste for os er, at du har lysten, modet og ikke mindst ønsket om at skabe gode oplevelser for børn og unge.
Kontakt Thomas Hammelbo for yderligere information hammelboe@post.tele.dk
 
Ejby gruppe består pt. af en minigren (6 - 8 år) samt en klan (16 - 25 år). Minigrenen holder spejdermøder én gang ugentligt og tager derudover på weekendture med overnatninger. Troppen mødes typisk 1 - 2 gange om måneden, hvor de tager på længere dagsudflugter eller overnatninger.
Vi har en lækker nybygget spejderhytte beliggende ud til Ejby mose og har igennem tiderne fået samlet mange gode redskaber til gavn og glæde for vores spejdere.
 

Lidt om Ejby spejdergruppe

Ejby gruppe består pt. af en minigren (6 - 8 år) samt en klan (16 - 25 år). Minigrenen holder spejdermøder én gang ugentligt og tager derudover på weekendture med overnatninger. Troppen mødes typisk 1-2 gange om måneden, hvor de tager på længere dagsudflugter eller overnatninger.

Vi har en lækker nybygget spejderhytte beliggende ud til Ejby mose og har igennem tiderne fået samlet mange gode redskaber til gavn og glæde for vores spejdere. Spejderlederne, tager på kurser for, at udvide højesonten og udvikle dem selv til, at forbedre og udvikle spejderoplevelsen for børnene. 
 
Ejby spejdergrupper er 100 % drevet af frivilig arbejde. De frivilige leder arbejder for, at børnene skal have de bedste oplevelser spejderverden har, at byde på og derudover en masse venskaber.